Wie is Anke jou specialiste in vrouwelijke gezondheid 

Wie is Anke Specialiste vrouwelijke gezondheid

Anke Simons Specialiste vrouwelijke gezondheid

Mijn missie is dat vrouwen niet vermoeid en depressief de dag door moeten komen maar met een grote lach.

Voor mij is het prachtig om te zien hoe een vrouw weer opbloeit. De vermoeidheid en depressiviteit en allerlei andere klachten weg zijn. Als ze weer ontspannen kunnen zijn en kunnen lachten en lekker in hun vel zitten.

Door specifieke opleidingen te volgen heb ik veel inzicht over de vrouwelijk hormonen.  Maar vooral hoe je hormonen kan be├»nvloeden met voeding, gedag en gebruik van supplementen. Weten welke opleidingen ik gevolgd heb klik hier.


Ik ben nu al weer 23 jaar natuurgeneeskundige en heb al vele vrouwen blij gemaakt met een resultaat waar ze alleen maar van konden dromen.

Waarom ik me richt om deze vrouwen te helpen is omdat de huisarts hierbij geen hulp kan bieden. Veel vrouwen vinden het fijn om met een andere vrouw te spreken die al deze levens fase heeft door lopen.  De ervaring en de veranderingen die in je lichaam plaats vinden te bespreken. En wat je aan de klachten kan doen.

Mijn visie is dat vrouwen eerder gebruik moeten maken van de hulp. Er zijn zoveel vrouwen die jaren lang met klachten rondlopen en denken dat het zo hoort. Pijn in je buik hebben stemmingswisselingen pijnlijke borsten enz..

Je wilt  graag een afspraak maken


Stap 1: Afspraak Boeken

  • Boek een afspraak in de online agenda [hier]. Het is eenvoudig om een geschikt tijdstip te kiezen voor je afspraak. Je hebt de keuze tussen een afspraak in de praktijk of online.

Stap 2: Bevestigingsmail en Vragenlijst

  • Na het boeken ontvang je een bevestigingsmail met een vragenlijst. Het invullen van deze vragenlijst helpt ons om een goed beeld te krijgen van je klachten.

Stap 3: Bespreken van Klachten

  • Tijdens ons contact bespreken we je klachten op basis van de ingevulde vragenlijst en je persoonlijke verhaal. Samen onderzoeken we de oorsprong van je problemen.

Contact informatie

Waar is de praktijk:


Waalweg 21
2988 CH Ridderkerk -Rijsoord

Email:  info@ankesimons.nl

Phone: 06-10501241


KVK nr 24420922


BTW nr NL002173065B16


Algemene voorwaarden & privacy beleid


Klik hier voor routebeschrijving