Maandelijks terugkerende menstruatieklachten hebben is niet fijn en je wordt er niet vrolijk van.

 

Je hebt buikpijn en je stemming is ook niet zo gezellig. Vele vermijden want je bent zo saggerijnig terwijl je er niks aan kan doen het gebeurt gewoon.


Praten met een specialist die weet wat je met je vervelde klachten moet doen.

Menstruatieklachten ergernis van veel vrouwen. 


Je hebt maandelijks terugkerende menstruatie klachten zoals buikkramp, migraine, snel geïrriteerd, stemmingswisselingen, vermoeidheid, gespannen borsten en lage rugpijn. Het zijn slechts een aantal van de klachten die onder PMS (Premenstrueel syndroom) kunnen vallen.

Je hebt last van moodswings, je voelt jezelf zo neerslachtig voordat je ongesteld word. Ook heftige of pijnlijke menstruaties, opgezwollen borsten, eetbuien en of gewoon het gevoel dat je hormonen niet in balans zijn en je daardoor niet lekker in je vel zit. Of je nou een puber bent of 35 plus op iedere leeftijd kunnen er klachten optredenrond je menstruatie.

Inmiddels zijn er zo’n 150 klachten bekend, die door de hormonale verandering rondom je eisprong en menstruatie veroorzaakt kunnen worden. En dat maakt het niet gemakkelijk.

Meest voorkomende klachten zijn: neerslachtigheid, prikkelbaarheid, concentratie verlies, slecht slapen, verandering eetlust, opgeblazen gevoel, gespannen borsten, buikpijn, lage rugpijn en hoofdpijn.

Aan de meeste hormonale klachten is namelijk heel goed iets te doen! Ook bekijken we wat de voor- en nadelen zijn, maar ook wat je er zelf aan kunt doen en welke behandeling het beste in jouw leven en bij jou als persoon past.

De meest voorkomende reactie van vrouwen is dat zij eindelijk het gevoel hebben dat iemand ook echt begrijpt wat er aan de hand is. Dat ze blij zijn met de kennis van de specialiste en dat door de uitleg tijdens het consult veel duidelijk wordt. Je stelt je immers niet aan!

Ga maar eens na door middel van deze kleine rekensom. Je hebt ‘pech’ en je hebt iedere maand 1 week klachten. Als het rond je 20e je klachten beginnen en even voorop gesteld dat je op je 50e in de overgang komt. Een week klachten vanaf je 20e betekent dan 12 maanden x 7 dagen x 30 jaar = 2520 dagen klachten. Gedeeld door 365 dagen per jaar= bijna 7 jaar klachten!

Dit is wat je wilt 

Weer lekker in je vel zitten en weer actief mee doen geen nee meer hoeven zeggen

Geen ziekte verzuim. Je collega's weer lachend kunnen aan kijken       

Het is heerlijk om geen menstruatieklachten te hebben        

Je wilt graag een afspraak maken 

Stap 1

 plan een afspraak in de online agenda


Heel makkelijk je eigen tijdstip uitzoeken voor je afspraak. Je kan kiezen voor een afspraak in de praktijk of online maakt

Stap 2

JE ONTVANGT EEN BEVESTINGS MAIL MET EEN VRAGENLIJST


Door het invullen van de vragenlijst wordt al een groot deel van je klachten in kaart gebracht.

Stap 3

HET CONTACT WAARBIJ WE JE KLACHTEN GAAN BESPREKEN


Aan de hand van jou ingevulde vragenlijst en je verhaal gaan we kijken waar je probleem, vandaan komt.  


Online consult zo handig

Veel vrouwen kiezen voor een online consult omdat je snel geholpen bent met je klacht (en). 

Je hoeft de deur niet uit en het is net als dat je bij mij in de praktijk aan tafel zit.

Je heb geen reistijd wat nu zeker fijn is met de oplopende file druk.

Wie is jou specialiste in vrouwelijke gezondheid 

Anke Simons Specialiste vrouwelijke gezondheid

Ik ben nu al weer 17 jaar natuurgeneeskundige en heb al vele vrouwen blij gemaakt met een resultaat waar ze alleen maar van konden dromen.

Waarom ik me richt om deze vrouwen te helpen is omdat de huisarts hierbij geen hulp kan bieden. Veel vrouwen vinden het fijn om met een andere vrouw te spreken die al deze levens fase heeft door lopen.  De ervaring en de veranderingen die in je lichaam plaats vinden te bespreken. En wat je aan de klachten kan doen.

Mijn visie is dat vrouwen eerder gebruik moeten maken van de hulp. Er zijn zoveel vrouwen die jaren lang met klachten rondlopen en denken dat het zo hoort. Pijn in je buik hebben stemmingswisselingen pijnlijke borsten enz.

.

Mijn missie is dat vrouwen niet vermoeid en depressief de dag door moeten komen maar met een grote lach.

Door specifieke opleidingen te volgen heb ik veel inzicht over de vrouwelijk hormonen.  Maar vooral hoe je hormonen kan beïnvloeden met voeding, gedag en gebruik van supplementen. Weten welke opleidingen ik gevolgd heb klik hier.

Voor mij is het prachtig om te zien hoe een vrouw weer opbloeit. De vermoeidheid en depressiviteit en allerlei andere klachten zijn weg. Als ze weer ontspannen kunnen zijn en kunnen lachen en lekker in hun vel zitten.

Veel gestelde vragen

Ik begrijp dat je misschien wat vragen hebt hieronder heb ik de eerst voorkomende voor je neergezet zodat je daar direct een antwoord op hebt.

  • Kan ik zonder verwijzing een afspraak maken?  Ja je hebt geen verwijzing nodig voor je afspraak.
  • Hoe lang duurt een afspraak?  Je afspraak duurt 1 uur waarin we alles rustig door kunnen spreken betreffende je klachten.
  • Wat zijn de kosten. De meeste verzekeraars vergoeden via de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk de kosten kijk onder het kopje vergoedingen. De kosten van een  consult van een uur zijn 82.50 kijk hier voor jouw vergoeding van je zorgverzekeraar
  • Word er gebruik gemaakt van supplementen? In de meeste gevallen wel om het lichaam in de eerste periode extra te ondersteunen.
  • Moet ik dan een speciaal dieet gaan volgen? Nee hoor we kijken alleen naar je voeding. Doen aanpassingen voor meer energie en een betere hormoonbalans. Dat is wat je graag terug wilt krijgen.
  • Ben je een geregistreerd therapeut? Ja, als Care for Women specialiste
  • Hoe zit het met de privacy? Alles hier omtrent kan je lezen in de privacy verklaring
  • Wat moet ik doen als ik niet op de afspraak kan komen? Je 24 uur van te voren afmelden telefonisch. Doe je dit niet dan wordt er een gedeelte van de tijd in rekening gebracht lees hier de algemene voorwaarden
  • Kan ik makkelijk met de auto komen? Ja zeker en voor de deur parkeren klik hier voor routebeschrijving
  • Heb je nog een vraag neem dan even contact met me op 06-10501241

HOE MARIEKE HET ERVAART:

"Ik leerde bij Anke dingen die ik zelf niet in verband bracht met m'n klachten"IK BEN ZO BLIJ DAT IK NIET MEER IEDERE MAAND DE SAGGERIJN BEN DIE IEDEREEN WEG JAAG!


Nooit geweten dat je voeding, slaap en ontspanning zo belangrijk zijn voor je gezondheid.

Anke heeft me uitgelegd wat het met je doet en als je het verandert dat je hormonen hier blij mee zijn. Ik heb het ervaren en het werkt echt.

Simpele dingen in je voeding veranderen is niet moeilijk. Als hulp middel een supplement als ruggensteun is wel fijn.   

Anke weet veel en legt het ook simpel uit van hoe en waarom.

Bedankt Anke dat ik weer iedere maand gezellig kan zijn Marieke!


Contact
Anke Simons
Waalweg 21
2988 CH Ridderkerk - Rijsoord
T. 06-10 50 12 41
info@ankesimons.nl
KVK nummer 24420922
BTW nr. NL002173065B16

Algemene voorwaarden & Privacy beleid 

Algemene voorwaarde webshop

Klik hier voor de Routebeschrijving